Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Arabisch Madinah Boek 1 – 15 Lessen

19 februari 2020 / 18:15 - 19:45

€45 – €55

Wil je Arabisch leren schrijven en lezen? Volg dan de cursus ‘Arabisch voor Beginners’.


Arabisch Madinah Boek 1 – 15 Lessen

Een onmisbaar element van een goede arts-patiënt relatie is het begrijpen van wat de ander zegt. De patiëntenpopulatie die je als co-assistent, verpleegkundige of arts tegen zult komen is divers en niet iedere patiënt is in staat zich duidelijk uit te drukken in het Nederlands of te begrijpen wat de arts zegt in het Nederlands. Om de taalbarrière bij een groot gedeelte van deze groep weg te nemen, biedt Avicenna een Arabische cursus aan.

Tijdens deze cursus zal docent drs. Selim Saldiran je in 15 lessen aan de hand van de bekende Madinah-methode meenemen door de basisregels van de Arabische grammatica en zul je een woordenschat opbouwen van veelgebruikte Arabische woorden. De Madinah-methode wordt naast de universiteit in Madinah over de hele wereld gebruikt om niet-Arabische sprekers de taal aan te leren en bestaat uit een reeks van 3 boeken. Deze cursus zal het eerste boek behandelen.

Voor deze cursus is het vereist dat je minimaal in staat bent het Arabisch te lezen. Als je hier nog niet toe in staat bent, raden we je de cursus “Arabisch voor beginners” aan, die ook door ons aangeboden wordt. Houd onze facebookpagina en de site in de gaten voor meer info.

De lessen zullen vanaf woensdag 19 februari iedere week plaatsvinden van 18:15 uur tot 19:45 uur op het Erasmus MC in Onderwijsruimte 2.

Leden: €45,- (inclusief leerboek)

Niet-leden: €55,- (inclusief leerboek)

Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan via avicenna.nl/lid.

Het aantal plekken is beperkt dus aarzel niet en meld je hieronder aan!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 februari 2020
Tijd:
18:15 - 19:45
Kosten:
€45 – €55
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Avicenna
E-mail:
info@avicenna.nl
Site:
https://www.avicenna.nl/

Overige informatie

Lokaal
OWR-2
Wie is welkom?
Students Only
Leden
€45
Niet-leden
€55

Locatie

Erasmus MC
Wytemaweg 80
Rotterdam, 3015 CN Nederland
+ Google Maps
Menu