Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carrière workshops – Michel Jansen

27 maart 2020 / 17:30 - 20:30

€12.50 – €17.50

Beste student,

Op vrijdag 27 maart, vrijdag 24 april en vrijdag 29 mei zal er een reeks van 3 workshops gegeven worden door Michel Jansen. Michel Jansen houdt zich al jaren bezig met workshops over o.a. loopbaan oriëntatie en creativiteit. Dit doet hij op een interactieve en onorthodoxe manier, die echt gericht is om je anders te laten denken over loopbaankeuzes en je toekomstige carrière opties. Dit alles om jezelf op de best mogelijke manier te kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. Deze 3 workshops zijn gericht om jouw pad naar jouw droombaan te realiseren en zorgt ervoor dat je geactiveerd wordt om jezelf beter te leren kennen.

De workshops zijn als volgt ingedeeld:
27 maart – Guerrilla Solliciteren
24 april – Ontdek je Talent
29 mei – Je CV is je visitekaartje

De workshops zullen elke laatste vrijdag van de maand gehouden worden van 17:30-20:30 in het Onderwijscentrum van het Erasmus MC. Deze reeks is niet gelimiteerd tot alleen een workshopreeks. Bij deze workshops horen ook een leerboek/werkboek en unieke loopbaankaarten samengesteld door Michel Jansen zelf. Deze materialen zijn een tool, die wij jou overhandigen waarna het aan jezelf is hoe jij deze optimaal kunt benutten. De workshops vormen de rode draad en de materialen helpen je tot uitbreiding.

De workshops zijn toegankelijk voor alle studenten. Het is noodzakelijk om bij alle workshops aanwezig te zijn, aangezien deze op elkaar aansluiten.

Voor de workshops geldt er voor de leden een prijs van €12,50 en voor de niet-leden is dit €17,50. Deze bedragen zijn dus voor 3 workshops inclusief boek en loopbaankaarten.

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
De deadline voor zowel aanmelden als afmelden is 20 maart! Hierna is het niet meer mogelijk om je aan- of af te melden.

Aanmelden gaat via: www.avicenna.nl/carriereworkshops

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
27 maart 2020
Tijd:
17:30 - 20:30
Kosten:
€12.50 – €17.50
Site:
www.avicenna.nl/carrièreworkshops

Organisator

Avicenna
E-mail:
info@avicenna.nl
Site:
https://www.avicenna.nl/

Overige informatie

Lokaal
OWR 31
Wie is welkom?
Students Only
Leden
12,50
Niet-leden
17,50

Locatie

Erasmus MC
Wytemaweg 80
Rotterdam, 3015 CN Nederland
+ Google Maps
Menu