Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schaatsen + Onbeperkt Zelf-BBQ

19 december 2019 / 17:00 - 21:00

€6 – €30


De koude winterdagen komen er weer aan en dat betekent dus dat het weer tijd is om de schaatsen uit de kast te trekken. Heb jij zin in een avondje vol plezier en gezelligheid? Even alle tentamenstress vergeten en nieuwe mensen ontmoeten? Dan hebben wij goed nieuws, want wij gaan donderdag 19 december schaatsen bij Schaatsbaan de Esch in Rotterdam.

We zullen om 16:45 verzamelen bij de ingang van de schaatsbaan, waarna wij tot 19:00 zullen schaatsen. Daarna zullen we om 19:30 gezamenlijk genieten van een heerlijke all-you-can-eat barbecue bij het Turkse restaurant Lider Mangalbasi, waarbij je het vlees helemaal zelf mag grillen.

Ben jij ook enthousiast geworden? Meld je dan snel aan via www. avicenna.nl/schaatsen-bbq. De tickets zijn hier te koop. Er is namelijk plek voor slechts 20 personen. Het is toegankelijk voor alle studenten. Nodig dus gerust je vrienden uit.

Indien je bij het schaatsen of bij het etentje niet aanwezig kan zijn, is het ook mogelijk om naar één van de twee activiteiten te komen.

?Schaatsbaan Rotterdam. Toepad 95, 3063 NJ Rotterdam Restaurant Lider Mangalbasi: Goudse Rijweg 16, 3061 DC, Rotterdam

? Donderdag 19 december 2019

? 17:00-21:00

? 30 euro inclusief schaatsenverhuur en all-you-can-eat barbecue

? Aanmeldingsdeadline = woensdag 15 december voor 23:59 uur

Let op!

Lukt het jou niet meer om aanwezig te zijn voor deze activiteit, meld je dan tijdig voor 17 december af door een mail te sturen naar activiteit@avicenna.nl

Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunnen jullie contact opnemen via het bovenstaande emailadres of via onze social media kanalen. Wij hopen jullie 19 december te zien!

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 december 2019
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
€6 – €30

Organisator

Avicenna
E-mail:
info@avicenna.nl
Site:
https://www.avicenna.nl/

Overige informatie

Wie is welkom?
Studenten

Locatie

Lider Mangalbasi
Goudse Rijweg 16
Rotterdam, 3061DC Nederland
+ Google Maps
Site:
http://lider-mangalbasi.nl/
Menu