MSA AWARDS 2024 - Nominatie

Abdulwahid
van bommel
Award

Avicenna's Social Media kanalen

GloedNieuwe website

Bij sv Avicenna geloven we in de kracht van samenwerking en de vaardigheden van onze leden. Daarom zijn we extra trots op onze website. Onze website is namelijk ontworpen en ontwikkeld door onze eigen PR-commissie, die hun passie, toewijding en creativiteit hebben ingezet om een prachtig online platform te creëren voor onze community.

Actieve Instagram

Onze Instagram-account heeft dit bestuursjaar een aanzienlijke groei doorgemaakt. Sinds september hebben we bijna 250 nieuwe volgers mogen verwelkomen! Deze groei is deels te danken aan onze verhoogde activiteit op Instagram, inclusief regelmatige updates in onze verhalen en deels aan onze consistente thema op onze feed, waardoor we duidelijk herkenbaar zijn als Avicenna. 

Whatsapp Community

Sinds dit jaar hebben we een Whatsapp Community met al onze leden, om naast onze maandelijkse maandmail, ook onze leden laagdrempelig te kunnen informeren over evenementen, liefdadigheidsacties en zaken die belangrijk kunnen zijn als student zijnde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

LinkedIN

LinkedIn vormt een recente toevoeging aan de succesformule van sv Avicenna. We hebben opgemerkt dat we een trouwe groep alumni hebben, werkzaam als artsen, die nog steeds zeer geïnteresseerd zijn in onze vereniging. Deze doelgroep vertegenwoordigt een waardevol netwerk van professionals in het werkveld, wat enorm voordelig kan zijn voor onze huidige leden. De connecties en ervaringen die zij bieden, zijn van onschatbare waarde en dragen bij aan de groei en ontwikkeling van onze gemeenschap.

Een kijkje in onze maandmail

Instagram in cijfers

Feedposts sinds 28e bestuur

Posts
0

Volgers

Volgers
0

Weergaven afgelopen 90 dagen

Weergaven
0

Een kijkje in onze Instagram posts