Steun ons!

Doneren
Vind u het leuk wat wij doen en wilt u ons steunen, maar verwacht u niet een activiteit te kunnen bijwonen? Dan kunt u ons helpen via een donatie! 

Waarom doneren?
Avicenna is een studentenvereniging en de middelen die wij voor het organiseren van onze activiteiten hebben zijn vrij beperkt. Met uw donatie kunnen wij vaker en grootschaliger activiteiten organiseren.

 Het voornaamste doel van Avicenna is een gezellige sfeer creëren voor zowel moslim als niet-moslim studenten, zodat zij zich kunnen ontwikkelen op een manier waarvan zij later in het leven erg veel van kunnen leren en profiteren. Wij vinden het dan ook belangrijk dat studenten van leuke dan wel leerzame activiteiten kunnen genieten in hun studieperiode. 

Het runnen van deze organisatie is echter niet zo makkelijk en soepel als men wellicht zou verwachten. Om die reden is uw steun zeer nodig en zeer gewaardeerd. Dankzij uw steun kunnen wij groeien in kwaliteit en kwantiteit. De voordelen van zelfs een kleine bijdrage, zal door alle studenten gevoeld worden.

 

Wat wij doen met uw donatie

100% zal worden geïnvesteerd in Avicenna. De manieren waarop uw donatie geïnvesteerd zal worden zijn zeer divers. Uw donatie kan ons helpen bij het promoten van onze vereniging waardoor wij nog meer studenten een gezellige studententijd kunnen bieden. 

Het kan ons ook helpen bij promotie van liefdadigheidsprojecten, waardoor uw donatie door nog meer mensen wordt gevoeld.

Of simpelweg het helpen bij cateringkosten, waardoor wij onze leden van een heerlijke maaltijd kunnen voorzien tijdens onze activiteiten. Hoe dan ook, wij zullen verzekeren dat uw donatie nuttig wordt besteed!

Indien u besluit te doneren, simpelweg onze posts deelt of gratis lid wordt, alle steun is welkom en zeer gewaardeerd. Dank u!