Bestuur 2022-2023

Saad Mellouk

Voorzitter

Hafsa Tozkoparan

Penningmeester

Zeinab Nosrati

PR-manager

Amran Mahamed

Vice-voorzitter

Ishana Abdoelhafiezkhan

Secretaris

Kağan Erciyas

IT-manager

Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van de leukste activiteiten van het jaar! Zo wordt er ieder jaar een reis georganiseerd, een stedentrip, een iftar en nog veel meer! De activiteiten zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Lezingencommissie

Organiseer jij liever interessante en vooral leerzame activiteiten? Dan is onze lezingencommissie iets voor jou! Afgelopen jaar hebben wij met succes ‘Hoe overleef ik mijn eerstejaar’ georganiseerd. Daarnaast was er een interessante medische lezing over de Ramadan. Ben jij benieuwd welke onderwerpen wij dit jaar induiken? Houd dan onze socials in de gaten of join onze commissie! 

Liefdadigheidscommissie

De liefdadigeheidscommissie houdt zich vooral met activiteiten en inzamelingen voor het goede doel. Bijvoorbeeld bezoekt de liefdadigheidscommissie een AZC, zamelen ze geld in voor natuurramphulp of schrijven ze simpelweg een lief kaartje aan oudere mensen. Hou jij van je medemens helpen en tegelijkertijd je CV aan te sterken? Dan is de liefdadigheidscommissie iets voor jou!

PR-commissie

Avicenna telt sinds vorig jaar nog een commissie erbij, namelijk de PR-commissie! Deze commissie houdt zich voornamelijk bezig met het maken voor content op de social media, maar ook het aanleren van nieuwe vaardigheden op dit gebied!