Evenementen​ archief​

Om de slachtoffers van de aardbeving in Marokko bij te staan heeft Avicenna in samenwerking met studentenvereniging Iqra en de Erasmus Universiteit Rotterdam een inzamelingsactie opgezet. Deze bestond uit een driedaagse bakesale en een voetbaltoernooi op de laatste dag als afsluiter. Gezamenlijk hebben we een mooie bedrag van 3.150 euro ingezameld.

Hieronder zie je afbeeldingen van de jaarlijkse iftar. Tijdens deze iftar wordt de spirituele kant gecombineerd met de medische kant van het vasten. In twee prachtige lezingen, wordt verteld over wat de effecten zijn van het vasten op het lichaam en hoe het vasten ons spiritueel sterker maakt. Wil jij bij onze volgende iftar aanwezig zijn? Houd onze social media in de gaten!

Avicenna is een medisch multiculturele studentenvereniging. Onze kracht komt uit de diverse groep studenten in onze vereniging. Dit vieren wij door onze cultural night, waarin studenten hun verschillende achtergronden representeren. Iedereen kwam in hun culturele kleding en de avond vloog voorbij tijdens de culturele bingo. Lijkt het jou ook leuk aanwezig te zijn bij de volgende cultural night? Volg onze instagram en wees erbij!

Ieder jaar organiseert studentenvereniging Avicenna een stedentrip. Afgelopen jaar gingen we naar het mooie Parijs. Dit is zoals altijd een onvergetelijke reis, waarin studenten mooie herinneringen maken, elkaar beter leren kennen en prachtige vriendschappen vormen. Wil jij komend studiejaar mee met onze reis? Houd onze social media in de gaten!

Introduction to Trauma surgery

Binnen Avicenna zijn medische lezingen niet weg te denken. Zo hebben we afgelopen studiejaar de lezing: Introduction to Trauma surgery georganiseerd. De welbekende traumachirurg Dr. Hani al-Qadhi kwam helemaal vanuit Oman en vertelde ons meer over zijn vak. Houd onze social media in de gaten voor nog meer lezingen!