Over ons

We geloven in de kracht van diversiteit en het bundelen van verschillende culturele achtergronden, ervaringen en perspectieven. Hiermee creëren we een omgeving waarin studenten zowel op academisch als persoonlijk vlak ontwikkelen.

Onze missie

Avicenna streeft ernaar om een verenigde kracht te zijn voor alle Erasmus studenten, met een speciale nadruk op het creëren van een hechte gemeenschap onder Geneeskunde studenten.  

Commissies

Het bestuur

Mohamed Khalil

Voorzitter

Nejla Karic

Vice-voorzitter

Salma Liouzrhi

Secretaris

Abdeslam Karbache

Communicatie Manager

Matin Annaji

Penningmeester

Manar Mechqouq

Acquisitie Manager

FAQ

Je kan lid worden via de tabblad “Word Lid”

Het worden van een lid is gratis én volledig vrijblijvend.

Het aanmelden voor een activiteit gaat via de evenementen kalender, deze kan gevonden worden op de tabblad “Evenementen”

Avicenna biedt je de mogelijkheid om te netwerken met andere medische studenten, docenten en professionals. Dit kan je helpen om informatie te delen, ondersteuning te vinden en je carrièremogelijkheden te vergroten.

Ook kunnen de andere medische studenten, zoals bijvoorbeeld ouderejaars je waardevolle advies en tips meegeven.

Avicenna organiseert regelmatig leerzame lezingen en handige workshops om jezelf te ontwikkelen. Zoals hoe je om kan gaan met de kansongelijkheid bij studenten/artsen met een niet-westerse migratie-achtergrond binnen de zorg.

Ook biedt Avicenna een community aan waar je andere medische studenten kunt ontmoeten, vriendschappen kunt sluiten en je verbonden kunt voelen.