Word partner van Avicenna!

Dé medische multiculturele studentenvereniging van Rotterdam.

Met meer dan 900 leden bied Avicenna u als partner de unieke kans om waardevolle zakelijke kansen te verkennen, uw zichtbaarheid binnen de medische en multiculturele gemeenschap te vergroten en bij te dragen aan de groeiende diversiteit in de gezondheidszorg.

Uw steun helpt ons niet alleen bij het bevorderen van inclusie in de medische wereld, maar biedt ook de mogelijkheid om samen met ons de toekomst van de gezondheidszorg te vormen. Samen streven we naar een betere, meer diverse en inclusieve medische sector. Word vandaag nog een partner van Avicenna en maak deel uit van de reis naar vooruitgang en samenwerking.

Avicenna in het kort

Avicenna is een vereniging die tot doel heeft alle Erasmus studenten, met een speciale nadruk op geneeskundestudenten, bij elkaar te brengen en te verbinden. De vereniging is voornamelijk actief binnen het Erasmus MC en richt zich op studenten die het maximale uit hun studententijd willen halen. Om dit te bereiken, organiseert Avicenna een breed scala aan activiteiten, waaronder lezingen, workshops, studiereizen, liefdadigheidsprojecten en gezelligheids- en teambuildingsactiviteiten.